Antton eta neskak - Könnecke, Ole; Erkizia, Lola; Davot, Monique (Irun : Alberdania, 2008)
Gizonak eta emakumeak oso ezberdinak dira. Antton eta neskak ere bai. Anttonek nabarmendu egin nahi du. Baina neskentzat egongo ez balitz bezala da. Harroputzak kanpora. Baina, ahul agertzen denean, neskak atseginak dira berarekin. Horrela dira gauzak hondar kutxan. Horrela dira gauzak munduan.
0-4 urte (urdina)
Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza izan du liburu honek
Jat. izenb.: Anton und die mädchen
Keywords: Hezkidetza; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak