Antton eta neskak / Ole Könnecke ; [itzulpena, Lola Erkizia eta Inazio Mujika Iraola] - Könnecke, Ole (Alberdania, 2008)
Gizonak eta emakumeak oso ezberdinak dira. Antton eta neskak ere bai. Anttonek nabarmendu egin nahi du. Baina neskentzat egongo ez balitz bezala da. Harroputzak kanpora. Baina, ahul agertzen denean, neskak atseginak dira berarekin. Horrela dira gauzak hondar kutxan. Horrela dira gauzak munduan.