Zoaz infernura, laztana - Lertxundi, Anjel (Irun : Alberdania, 2009)
Pentsatu nuen horixe dela, besteak beste, maitasuna: tranpa bat; gero eta sator-zulo handiagoa. Bidea luzea da, eta bide horretako etapa guztiei maitasuna deitzen zaie: ametsari, pasio fisikoari, komenientziako elkar bizitzari, errutinari, gorrotoak adeitasunak baino askos ere ordu eta barren-txoko gehiago hartzen dituen bizitzari...
Eusko Jaurlaritzako Kultura sailaren laguntza izan du liburu honek
Beterriko Liburua Saria
Keywords: Helduentzako Literatura