Zoaz infernura, laztana / Anjel Lertxundi - Lertxundi, Anjel (Eleberria (Alberdania), 2009)
Pentsatu nuen horixe dela, besteak beste, maitasuna: tranpa bat; gero eta sator-zulo handiagoa. Bidea luzea da, eta bide horretako etapa guztiei maitasuna deitzen zaie: ametsari, pasio fisikoari, komenientziako elkar bizitzari, errutinari, gorrotoak adeitasunak baino askos ere ordu eta barren-txoko gehiago hartzen dituen bizitzari...