Ikusmen jokoak : oinarrizko gaitasunak lantzeko koadernoak / [egileak, Xabier Blanch, Laura Espot ; marrazkiak, Cristina Losantos ; itzulpena, Joxan Ormazabal] - Blanch, Xavier (Oinarrizko gaitasunak lantzeko koadernoak (Elkar), 2005)
Oinarrizko gaitasunak lantzeko koaderno hauek ariketa erakargarriak dituzte bost edo sei urtetik gorako haurrentzat. Ikusmenaren zorroztasuna eta aditasuna lantzeko jarduerak: obketuak bereizi, bikoteak elkartu, desberdintasunak aurkitu, marrazkiak osatu, etab. Zortzi koaderno dira guztira. Aldi berean lana eta jolasa eskaintzen zaie haurrei nahiz eskolarako eta nahiz etxerako.