Josetxo eta bere hamsterra - Soler, Teresa (Soler Cobo); Tobella, Montse; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Amak hamsterra erosi dit. Kaiolara joan naizenean sekulako sustoa hartu dut: hutsik dago. Non sartu ote da? 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (Urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
L´hàmster de Josep
Letra lotua
Keywords: Hamsterrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak