Simonen baserria - Lluch, Enric; Epelbaum, Mariano Gabriel; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Simonen baserrian badira zaldiak, oiloak, ahateak eta untxiak, eskortan libre ibiltzen direnak. Kontuz ibili, untxiak, jabearen txakurra dator-eta! 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (Urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Letra lotua
Keywords: Baserriak; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak