Jumboren albuma - Santos, Care; Subi; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Jumbo munduko hegazkinik handienetako bat da. Gaur du lehenengo hegaldia, eta ikara batean dago, muturretik hasi eta isatseraino. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (Urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
L´àlbum d´en Jumbo
Letra lotua
Keywords: Hegazkinak; Ingurumena -- Babesa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak