Jumboren albuma / Care Santos ; marrazkilaria, Subi ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Santos, Care (Nire mundutxoa (Erein), 2008)
Jumbo munduko hegazkinik handienetako bat da. Gaur du lehenengo hegaldia, eta ikara batean dago, muturretik hasi eta isatseraino. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.