Emaidazu eskua - Calleja, Seve; Gutiérrez, Santy; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Emènorentzat dena berria da: musuak, usainak, hizkuntza. Afrikatik etorri da sendatzeko eta familia berri bat ezagutzeko. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Dame la mano
Letra lotua
Keywords: Emigrazioa eta immigrazioa; Familia harremanak; Ospitaleak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak