Emaidazu eskua / Seve Calleja ; marrazkilaria, Santy Gutiérrez ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Calleja, Seve (Nire mundutxoa (Erein), 2008)
Emènorentzat dena berria da: musuak, usainak, hizkuntza. Afrikatik etorri da sendatzeko eta familia berri bat ezagutzeko. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.