Bittor beratzen - Alapont, Pasqual; Crespo, Rosa Anna; Soler, Quique; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Oporretan aitona-amonaren etxera joaten naiz. Ikaragarria da aitona. Behia jezteko adina badudala esaten dit, baina dibertigarriagoa iruditzen zait zerriei jaten ematea. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (Urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Victor es posa a remulla
Keywords: Baserriak; Oporrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak