Hau paisaia! - Duran, Teresa; Ginesta, Montse; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Patziku Matzikuk paisaiak margotzen ditu egunero: hondartza, basoa, mendiak... Baina zergatik jartzen dizkie horren izen bitxiak bere koadroei? 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Quin paisatge!
Letra lotua
Keywords: Pintura; Artistak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak