Nire eskola - Sierra i Fabra, Jordi; Odriozola, Elena; Rosetta Testu Zerbitzuak (Donostia : Erein, 2008)
Goizeko zortziak! Garbitu, gosaldu eta eskolara noa. Egunero egiten ditut lagun berriak eta gauza asko ikasten ditut. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (Urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Letra lotua
Keywords: Eskola; Elkarbizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak