Nire eskola / Jordi Sierra i Fabra ; marrazkilaria, Elena Odriozola ; [itzulpena, Rosetta testu zerbitzuak] - Sierra i Fabra, Jordi (Nire mundutxoa (Erein), 2008)
Goizeko zortziak! Garbitu, gosaldu eta eskolara noa. Egunero egiten ditut lagun berriak eta gauza asko ikasten ditut. 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.