Munia ohe azpian lo - Igerabide, Juan Kruz; Olmos, Roger (Donostia : Erein, 2008)
Muniak anaiatxo bat izan behar du, eta gaur aitonaren etxera joan da. Ohean sartuta, ez du lorik hartzen, kaletik sartzen den errainu baten... ogroa ematen du! 3-8 urteko haurrei zuzendutako ingurumenarekin loturiko mezu baikor eta esanguratsuak jorratzen dira sail honetan, guztiak, ilustrazio oragarriekin jantziak. Gaiak honako hauek dira: eskola, gure gorputza, lurra eta eguraldia, paisaia, animaliak, landareak, etxea, familian bizi gara, lagunak eta kideak, garraioak, asmakariak eta historia.
3-8 urte (urdina)
Letra lotua
Keywords: Loa; Haurren beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak