Ortzadarraren azpitik - Kazabon, Antton; Zabaleta, Jon (Donostia : Erein, 2008)
Misterio hark harrituta utzi ninduen. Eta aitonaren jarrera hark, sekulako jakinmina piztu zidan. Bertso hura goitik behera eta behetik gora aztertu nuen mila eta bi aldiz. Ortzadarraren azpitik jauzi egin eta norabaitera joaten zela nahikoa garbi zegoen. Baina, nora demonio joaten ote zen bada ortzadarraren azpitik salto egindakoan?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura