Basoa sutan - Zubeldia, Iñaki; Agirre, Mari Mar (Donostia : Erein, 2008)
-Hemen jaio nintzen eta hemen bizi izan naiz beti. Nora joango naiz orain? -galdetzen zion katagorriak bere buruari. Lur jota zegoen bere lurra, bere bizilekua, erre ziotelako.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura