Basoa sutan / Iñaki Zubeldia ; [irudiak] Mari Mar Agirre - Zubeldia, Iñaki (Mandolina (Erein), 2008)
-Hemen jaio nintzen eta hemen bizi izan naiz beti. Nora joango naiz orain? -galdetzen zion katagorriak bere buruari. Lur jota zegoen bere lurra, bere bizilekua, erre ziotelako.