Harry Potter eta herioaren erlikiak / J. K. Rowling ; itzultzailea, Iñaki Mendiguren - Rowling, J. K. (Harry Potter (Elkar), 2008)
Iluna, arriskutsua eta ezinezkoa dirudien zeregin baten zama dauka Harryk bere gainean: Voldemorten horcruxak aurkitu eta desegitea. Sekula ez da Harry hain bakarrik sentitu, edo hain etorkizun ilunaren aurrean egon. Baina Harryk nolabait aurkitu beharra dauka bere barruan indarra, dagokion zeregin hori betetzeko. Untxizuloko erosotasuna, segurtasuna eta lagunarte gozoa albora utzi eta beldurrik edo zalantzarik gabe jarraitu beharko dio aurrean daukan bideari, ezin saihestuzko bide latz horri.