Irurac bat - Pedro, Jokin de (Donostia : Elkar, 2008)
Emazteaz libratu nahirik, hilketa perfektua antolatu du Garik: profesional baten esku utzi du egin beharrekoa, bera ez du ezerk lotzen gertaerekin, eta arrasto guztiek ezer ez dakien koitadu bat seinalatzen dute. Alabaina, gauzak ez dira nahi bezala irtengo, eta hortik aurrera korapiloa are gehiago bihurrituko da...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Erailketak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura