Hilpuinak - Urteaga Garmendia, Joxemari (Donostia : Elkar, 2008)
Sei ipuin, sei hilketa, munduko beste hainbat txokotan girotuak: Andaluziako cortijo batean, Siziliako bazter galdu batean, Euskal Herriko herrixka batean, Frantziako landetxe dotore batean, Estatu Batuetakoa dirudien baso bakarti batean, baita kalearte ilun batean ere... Hilpuinotan ez da dena esaten, poliziak ez du hiltzailea harrapatzen, baina idazleak hainbat arrasto ematen digu, han eta hemen, guk geuk asma dezagun nork, non, nola, zergatik...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Poliziak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura