Punpalaplan. 3 : euskal jolasen bilduma - Asensio, Maite; Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola; Migel Altzo Saria (2009) ([Donostia] : Urtxintxa eskola, 2008)
Aurreko bi bildumen gisa bereko bilduma da, etxeko txikienei (0-5 urte) zuzendua. Honako jolas motak topatuko dituzu bertan: sehaskakoak, kukuka jolastekoak, laztanak egitekoak, sendatzekoak, jatekoak, janztekoak, oinez iblitzekoak, txalo egitekoak, esku jolasak, kulunkakoak, magalerakoak, erritoak, zozketak egitekoak, biribilean egitekoak, igarkizun jolasak, sokasaltoa, goma... Hiru produktu biltzen ditu: DVDa: motaka sailkatutako 30 jolas, ordenagailuan edo telebistan ikusteko moduan. CDa: 30 abesti biltzen dituen Cda Liburuxka bat: "Jolasa, hizkuntza jarreretan eta jokabideetan eragiteko bide eraginkorra" artikulua gurasoentzat eta jolas eta abestien gaineko azalpenak.
DVDan, 30 jolasen bideoak eta Juana Joxepa Tronpetaren abenturak. CDn 30 jolasen abestiak.
0 eta 5 urte bitarteko haurrentzat.
Hizkuntzak: euskara eta gaztelera
Migel Altzo Saria 2009: Audiorik hoberena
Keywords: Haur-jolasak -- Euskal Herria; Haur-kantak -- Euskal Herria; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak