Punpalaplan. : euskal jolasen bilduma / zuzendaritza, Maite Asensio ; Urtxintxa Aisialdiko Eskola (Gipuzkoa) - Asensio, Maite (Euskal jolasen bilduma, 2008)
Aurreko bi bildumen gisa bereko bilduma da, etxeko txikienei (0-5 urte) zuzendua. Honako jolas motak topatuko dituzu bertan: sehaskakoak, kukuka jolastekoak, laztanak egitekoak, sendatzekoak, jatekoak, janztekoak, oinez iblitzekoak, txalo egitekoak, esku jolasak, kulunkakoak, magalerakoak, erritoak, zozketak egitekoak, biribilean egitekoak, igarkizun jolasak, sokasaltoa, goma... Hiru produktu biltzen ditu: DVDa: motaka sailkatutako 30 jolas, ordenagailuan edo telebistan ikusteko moduan. CDa: 30 abesti biltzen dituen Cda Liburuxka bat: "Jolasa, hizkuntza jarreretan eta jokabideetan eragiteko bide eraginkorra" artikulua gurasoentzat eta jolas eta abestien gaineko azalpenak.