Gandhi baketsua - Calzada Terrones, Gorka; Galarza Arana, Nerea; A Cuatro Manos Estudio (Andoain : Txertoa, 2008)
XX. mendearen hasierako Indian nahasketa izugarriak zeuden: fakirrak, elefanteak, suge-sorgintzaileak, maharajak..., baian baita ingeles pila ere, inoren gonbidapenik gabe sartutakoak, eta atentzioa ematen zuten bere tea, cricketa eta tweed jakekin. Agertoki zoragarri horren erdi-erdian, Gandhik hinduen arreta erakartzea lortu zuen, haiei bi opari are exotikoago eskainiz: independentzia eta bakea.
9-12 urte (gorria)
Liburu hau Kultura Ministerioko Liburu eta Biblioeteken Zuzendaritza Nagusiaren laguntzaz argitaratu da.
Gandhi el pacífico
Keywords: Gandhi, Mahatma -- (1869-1948); Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Biografiak