Leonardo Da Vinci asmatzailea - Bilbao, Jon; Agirre, Katixa; A Cuatro Manos Estudio (Andoain : Txertoa, 2008)
Berdin da zer eskatzen zioten: Leonardo edozer gauza egiteko gai zen. Gizaigel urpekariak eta helikopteroak asmatu ostean, Gioconda margotzeari ekiten zion eta aspertzen zenean, Errenazimenduko parranda sonatu bat antolatzen zuen. Eta dena ondo ateratzen zitzaion. Hori bai, zurrunbilo horren erdian, zaila egiten zitzaion kontzentratzea... normala! Eskerrak objektu fantastikoen bilduma zoragarria diseinatzeko denbora ere izan zuela gure Leonadok.
Az.: ariketekin
9-12 urte
Liburu hau Kultura Ministerioko Liburu eta Biblioteken Zuzendaritza Nagusiaren laguntzaz argitaratu da.
Leonardo Da Vinci el inventor
Keywords: Leonardo da Vinci -- (1452-1514); Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Biografiak