Leonardo Da Vinci asmatzailea / Jon Bilbao ; itzultzailea, Katixa Agirre ; [ilustrazioak, A Cuatro Manos Estudio] - Bilbao, Jon (Nor da? (Txertoa), 2008)
Berdin da zer eskatzen zioten: Leonardo edozer gauza egiteko gai zen. Gizaigel urpekariak eta helikopteroak asmatu ostean, Gioconda margotzeari ekiten zion eta aspertzen zenean, Errenazimenduko parranda sonatu bat antolatzen zuen. Eta dena ondo ateratzen zitzaion. Hori bai, zurrunbilo horren erdian, zaila egiten zitzaion kontzentratzea... normala! Eskerrak objektu fantastikoen bilduma zoragarria diseinatzeko denbora ere izan zuela gure Leonadok.