Irristalari, munduan ibiltari - Lekuona, Iñaki; Beobide, Harri; Azkue, Joxin; Migel Altzo Saria (2009) (Donostia : Gipuzkoako Ikastolen Elkartea, 2008)
Txanela proiektuko CD-ROM interesgarri hau, modu errazean, mapa interaktiboen bitartez, geografia ikasteko ezin egokiagoa da. Bi aukera nagusi dituzu: bata, mapa interaktiboak; mapak ikus ditzakezu eta datu zehatzak jasoko dituzu, bai mapa politikoetan, bai fisikoetan. Bigarren aukeran, zuk nahi duzun mapan eskatzen zaizkizun datuakipintzen asmatu behar duzu. Gurasoak eta irakasleak erabiltzeko egina ere badago. Bertan, elementu guztiak daude zerrendatuta. Elementu bakoitza landu edo ez aukera daiteke. Dagokion laukitxoa sakatuz, gure zerrendari gehituko diogu edo handik kendu egingo dugu elementu hori.
10 urtetik aurrera
Migel Altzo Saria 2009: Hezkuntza-softwarea
Keywords: Geografia; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak