Atlas historikoa : Euskal Herria munduan - Perez Rodriguez, Eduardo; Goia Alustiza, Ximon; Zubeldia, Txantxon; Ixaka Lopez-Mendizabal Saria (2009) (Donostia : Elkar, 2008)
Eduardo Perez irakasleak "Atlas historikoa. Euskal Herria Munduan" atlasa argitaratu du. Euskal Herriaren ikuspegitik egindako lana da. Euskal Herriko historia laburbildu du, historiaurretik gaur egunera arte, baliabide ugari erabilita: mapa tematikoak, maketak, infografiak, webgune interesgarrien zerrenda eta abar. Bereziki DBH eta Batxilergoko ikasleei zuzendurik dagoen arren, edonork erabil dezakeela adierazi du egileak.
Glosategia: 179.-181. or.
DBH, 1. eta 4. mailak
Batxilergoa
2008/05/23
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 2009: Ikasmaterial osagarririk hoberena
Keywords: Euskal Herria -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak