Atlas historikoa : Euskal Herria munduan / [egilea] Eduardo Perez Rodriguez ; [koordinatzailea, Manuel Arregi ; laguntzaileak, Ximon Goia, Txantxon Zubeldia] - Perez Rodriguez, Eduardo (Elkar, 2008)
Eduardo Perez irakasleak "Atlas historikoa. Euskal Herria Munduan" atlasa argitaratu du. Euskal Herriaren ikuspegitik egindako lana da. Euskal Herriko historia laburbildu du, historiaurretik gaur egunera arte, baliabide ugari erabilita: mapa tematikoak, maketak, infografiak, webgune interesgarrien zerrenda eta abar. Bereziki DBH eta Batxilergoko ikasleei zuzendurik dagoen arren, edonork erabil dezakeela adierazi du egileak.