Kantu-kontari : musika-hizkuntza : sarrera - Agirre, Marta; Amezua, Alaitz; Amenabar, Jaime; Fuentes, Matilde de (Erein : Donostia, 2008)
"Kantu-kontari" material didaktikoan, ipuiina elementu egituratzailea da. Musika-hizkuntzaren eta haurraren errealitatearen artean zubi-anak egiten ditu. Ipuina liburutik solte aurkezten da, musika-eskolan ez ezik etxean, familian irakurtzeko. Musika giro egokia sortzeko, gurasoek ez dute zertan musikan alfabetizatuak egon; haurrak erakutsiko dizkie kantak eta dantzak!
2008/07/21
Keywords: Musika-hizkuntzak; Solfeoa -- Haurrentzako metodoak; Musikaren teoria -- -Problemak, ariketak, etab; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak