Kantu-kontari : musika-hizkuntza : sarrera / Marta Agirre, Alaitz Amezua ; [euskararen arduraduna, Jaime Amenabar ; azala eta barruko irudiak, Matilde de Fuentes] - Agirre, Marta (Donostia, 2008)
"Kantu-kontari" material didaktikoan, ipuiina elementu egituratzailea da. Musika-hizkuntzaren eta haurraren errealitatearen artean zubi-anak egiten ditu. Ipuina liburutik solte aurkezten da, musika-eskolan ez ezik etxean, familian irakurtzeko. Musika giro egokia sortzeko, gurasoek ez dute zertan musikan alfabetizatuak egon; haurrak erakutsiko dizkie kantak eta dantzak!