Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika :11- argazki digitalak web-orrietan - Iadi; Artez ikus-entzunezkoak (Gasteiz : Iadi sc; Artez sc, 2007)
Irudi digitalek ikusteko eta begiratzeko modu berria proposatzen digute. Argazki soilak izatetik irudi berriak eratzeko abiapuntu bilakatu dira.
Edukiak: Sarrera; Sarea; Web-orriak; Artxibo-formatuak web-orrientzat; Irudiak web-orrietan
2008.05.14
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: BATX - Ikus-entzunezkoen Kultura; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak