Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika :9- argazki digitalaren inpresioa - Iadi; Artez ikus-entzunezkoak (Gasteiz : Iadi sc; Artez sc, 2007)
Irudi digitalek ikusteko eta begiratzeko modu berria proposatzen digute. Argazki soilak izatetik irudi berriak eratzeko abiapuntu bilakatu dira.
Edukiak: Sarrera; Koloretako inpresio digitala; Inprimagailua; Inprimatzeko paperak; Inprimatu aurretiko iradokizunak
2008.05.14
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: BATX - Ikus-entzunezkoen Kultura; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak