Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika :7.- irudi digitalaren eraldaketa / ekoizlea, Iadi; banatzailea, Artez ikus-entzunezkoak (Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika, 2007)
Irudi digitalek ikusteko eta begiratzeko modu berria proposatzen digute. Argazki soilak izatetik irudi berriak eratzeko abiapuntu bilakatu dira.