Marrazkitan blai / Daniel Nesquens ; marrazkiak, Elena Odriozola - Nesquens, Daniel (Irakurri, bizi-Ipuina (Aizkorri), 2007)
Ikasgelan daude eta umeak marrazten ari dira nor bere gustukoa. Gure lagunak hodeiak marraztu ditu, eta euria, eta tximistak. Txirrinak jo du eta andereñoak gauzak batzeko eta leihotik ateratzeko esan die. Kanpoan, leihopean, txalupa bat dago umee zain.