Hau al da benetako giza bidea? - Curtis, Jamie Lee; Cornell, Laura; Davot, Monique (Irun : Alberdania, 2007)
Liburuak ideia bat gogorarazi digu: hobe da bideaz gozatzea, erabaki egokiak hartuz une oro. Pauso bakoitza bere denboran emanez, mundu hobea eraikitzen ari gara elkar lagunduz eta elkar maitatuz.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Jat. izenb.: Is there really a human race?
Keywords: Hezkidetza; Solidaritatea; Balioak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak