Hau al da benetako giza bidea? / testua, Jamie Lee Curtis ; irudiak, Laura Cornell ; [itzulpena, Inazio Mujika Iraola] - Curtis, Jamie Lee (Alberdania, 2007)
Liburuak ideia bat gogorarazi digu: hobe da bideaz gozatzea, erabaki egokiak hartuz une oro. Pauso bakoitza bere denboran emanez, mundu hobea eraikitzen ari gara elkar lagunduz eta elkar maitatuz.