Erlojuen mekanika - Otamendi, Jose Luis (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2007)
Gaurko gizon baten atsegin eta nekeen ispilua da Erlojuen mekanika poema liburua. Geografia intimo batetik abiatuz, bere buruaz trufa egin eta autokritikan urraturik, gai sozial eta politikoetan murgiltzeraino egiten du bidea. Hamabi urte egin ditu Jose Luis Otamendik Lur bat zure minari argitaratu zuenetik, eta orain adierazpide garden eta xeheagoz datoz doinuak, ahozko esateko eretara hurbilduta erritmoa.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak