Zakur kale / Harkaitz Zubiri - Zubiri, Harkaitz (Narratiba (Susa), 2007)
Gaur egungo donostiarrak dira Zakur kale honetako bizilagunak, estutasun eta azpikerien artean nor gehiago, etorkizun oparoago baten bila aztarrika. Paisaia urbano batean, baina batez ere paisaia humano batean, hamar ipuinotan burgesiaren erretratu bat egiten du Harkaitz Zubirik bere lehen narrazio liburuan.