Bidean ihes - Mujika, Luis Mari (1939-2017) (Donostia : Hiria, 2007)
Luis Mari Mujikaren nobela hau Espainiako gerra zibilaren koordenadatan kokatzen da, bertako kontakizuna Argentina eta Euskal Herrian egokituaz.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
1996 Irun Hiria Literatura Sariak
Keywords: Helduentzako Literatura