Bidean ihes / Luis Mari Mujika - Mujika, Luis Mari (1939-2017) (: Hiria, 2007)
Luis Mari Mujikaren nobela hau Espainiako gerra zibilaren koordenadatan kokatzen da, bertako kontakizuna Argentina eta Euskal Herrian egokituaz.