Ikastea eta egitea proiektuen bidez - Etxaniz Kortabarria, Pilar; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Antzuola Herri Ikastetxea (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2003)
Txosten hau osatzen duen materiala Antzuolako Eskolak Lehen Hezkuntzako praktika azaltzeko egindako ahalegin handiaren emaitza da. Txostenak, aurrerago azalduko ditugun salbuespen eta ñabardurekin, Lehen Hezkuntzako, tutore batek hiru edo lau hiruhileko bitartean gara dezakeen lana jasotzen du. Beraz, praktikaren inguruko erabateko konpromisoan oinarritutakoa da material hau, zehatza eta zuzena. Orrialde hauek, lan-tresna gisa erabiltzea nahi genuke, izan ere, bertako proposamenak, baliabideak, iradokizunak, jarraibideak eta adibideak direla eta, berehala erabiltzeko moduko materiala da.
Lehen Hezkuntza
Keywords: Curriculumeko baliabideak