Minbizia duten haurrak heztea : familiarentzako eta irakasleentzako gida - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Federación Española de Padres de Niños con Cáncer (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2005)
"Minbizia duten haurrak heztea" gidak minbizia duten ikasleen familia, irakasle eta ikaskideentzako orientabide erabilgarriak eskaintzen ditu, elkartasuneko eta elkarrekiko laguntzako sare bat sortu, suspertu eta iraunaraztearren. Era berean, gaixotasun hori duen haurra ikuspegi berri baten aurrean kokatzen du, ikaskidearen, ikaslearen ikuspegiaren aurrean kokatu ere, gaixotasunak berak diteun konnotazioetatik haratago.
Badu gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Haur gaixoak -- Hezkuntza; Haurren minbizia -- Hezkuntza; Osasunerako hezkuntza; Haurren minbizia; Monografiak; Baliabide digitalak