Minbizia duten haurrak heztea : familiarentzako eta irakasleentzako gida / [egileak, Federación Española de Padres de Niños con Cáncer, Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila] (Baterabiltzeko tresnak (Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila), 2005)
"Minbizia duten haurrak heztea" gidak minbizia duten ikasleen familia, irakasle eta ikaskideentzako orientabide erabilgarriak eskaintzen ditu, elkartasuneko eta elkarrekiko laguntzako sare bat sortu, suspertu eta iraunaraztearren. Era berean, gaixotasun hori duen haurra ikuspegi berri baten aurrean kokatzen du, ikaskidearen, ikaslearen ikuspegiaren aurrean kokatu ere, gaixotasunak berak diteun konnotazioetatik haratago.