Ikusgela : Amerikaren konkista / aurkezlea, Danel Galdaera ; eduki arduraduna eta errealizazioa, Beñat Iturrioz ; gidoia, Mikel Alvarez ; argazkia, Mattin Saldias ; edizioa, Beñat Iturrioz eta Oskarbi Sein ; eduki kontrastea, Amaia Nausia ; koordinazioa, Euskal Wikilarien Kultura Elkartea ; bideoa, Bira Produkzioak - Pascual, Danel; Iturrioz Perez, Beñat; Alvarez Sarriegi, Mikel; Saldias, Mattin; Sein, Oskarbi; Nausia Pimoulier, Amaia (Ikusgela (Euskal Wikilarien Kultura Elkartea), 2026)
Europarrek noiz eta nola konkistatu eta kolonizatu zuten Abya Yala?