Amatxo, aitatxo, gizena nago? - Garcia Idiakez, Mikel; Salegi, Eider; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Gizena naiz? Itsusia? Arraroa? Ezberdina?... “Ez, maitea, noski ezetz!” erantzungo diogu boteprontoan seme-alabari. Baina gaia sakonagoa dela erakutsi digu Eider Salegi psikologo eta irakasleak. Haurra eta nerabea bere gorputzarekin seguruago sentitzeko hainbat pista eman dizkio Mikel Garcia Idiakezi.
Keywords: Hezkuntza; Gizentasuna; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak