Futbolik gabeko eskola-patioak? - Garcia Idiakez, Mikel; Azurmendi, Ainhoa; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Futbola ikastetxeetako jolas-garaian mugatu/ezabatu ala jolas librea errespetatu? Espazioen antolaketaz, parte-hartzeaz, liskarrez eta haurrei eurei tresnak emateaz aritu dira oraingoan Mikel Garcia Idiakez eta gure podcastera itzuli den Ainhoa Azurmendi kirol aholkularia.
Keywords: Hezkuntza; Kirolak; Futbola; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak