Futbolik gabeko eskola-patioak? / [gidoia, Mikel Garcia Idiakez ; produkzioa, ARGIA] - Garcia Idiakez, Mikel; Azurmendi, Ainhoa (Etxerako lanak (Argia podcastak), 2026)
Futbola ikastetxeetako jolas-garaian mugatu/ezabatu ala jolas librea errespetatu? Espazioen antolaketaz, parte-hartzeaz, liskarrez eta haurrei eurei tresnak emateaz aritu dira oraingoan Mikel Garcia Idiakez eta gure podcastera itzuli den Ainhoa Azurmendi kirol aholkularia.