Eta irakasleen zaintza? - Garcia Idiakez, Mikel; Baseta, Ibane; Argia (Lasarte-Oria) (Lasarte-Oria : Argia, 2026)
Haur eta gazteen zaintza emozionalari eskolek arreta berezia jartzen dioten garaiotan, nork zaintzen du zaintzailea? Egoerak gaindituta dauden irakasleei laguntzeko gako eta estrategiez mintzatu da Mikel Garcia Idiakez, Ibane Baseta aholkulariarekin.
Keywords: Hezkuntza; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak; Ikasmaterial osagarriak